Over ons

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations

RevenUP is een startup, opgericht door twee jonge ondernemers met een passie voor web design en e-commerce, die zich richt op de digitalisering en online transformatie van uw business. Tegenwoordig is een website het uithangbord van uw onderneming, toch zijn veel ondernemingen zich hier momenteel nog niet van bewust.

Wij vinden het erg belangrijk dat bedrijven zichtbaar en vindbaar zijn op het web. Nieuwe klanten zullen je business, anno 2020, met heel veel zekerheid eerst online opzoeken alvorens verdere stappen te ondernemen, zoals het gezegde gaat “You only got one chance to make a first impression”, geldt dit ook voor uw website. Een website die er goed en professioneel uitziet zal mensen altijd meer aanspreken dan een trage verouderde website die voor een onaangename eerste ervaring zorgt.

RevenUP is gespecialiseerd in het maken van snelle websites die makkelijk door de klant via een dashboard zijn aan te passen, in het maken van volledige webshops met achterliggend ordersysteem waarin u eenvoudig uw bestellingen kunt bijhouden en met volledig automatische betalingssystemen, in volledig onderhoud van uw websites en de hosting ervan en ook in het zichtbaar maken van uw onderneming via sociale media en advertenties.

Omdat wij ons ervan bewust zijn dat een klant meer wilt dan enkel een website richten wij ons er ook op om de klant zo goed mogelijk wegwijs te maken met de systemen die wij opzetten. Wij voorzien gebruikershandleidingen en gaan samen met de klant aan tafel zitten om de werking van de systemen uit te leggen en deze samen te ontdekken, zo kan de klant zijn vragen rechtstreeks aan ons stellen.

Bij RevenUP draait het hele plaatje rond de klant en de business, wij staan in voor advies en assisteren met onze technische skills in de groei van uw onderneming.

author
signature

Lennert Mertens

Onze werkwijze

icon

Onderzoek en planning

RevenUP hecht heel veel belang aan de eisen van de klant, wij gaan samen met u rond de tafel zitten om al uw wensen te capteren, we bekijken samen de mogelijkheden en geven advies om uw onderneming online zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

icon

Design en ontwikkeling

Na het capteren van uw eisen en wensen starten wij met het maken van designs en met het ontwikkelen van de website die perfect bij uw onderneming past. Wij zorgen voor een geregelde terugkoppeling om u op de hoogte te houden van de laatste updates.

icon

Aflevering

Wanneer de websites klaar zijn worden deze zorgvuldig met nodige documentatie en uitleg afgeleverd. Daarnaast bieden wij ook nazorg aan op basis van abonnementen om uw website up to date te houden zonder dat u hier wakker over hoeft te liggen.

Team

Lennert Mertens

Business analist & E-commerce specialist

Frederic Van Reet

Senior web designer & SEO specialist