Welkom bij RevenUP

illustrations illustrations illustrations illustrations illustrations

Welkom bij RevenUP

Gepubliceerd op 8 Apr, 2020 door Lennert Mertens

post-thumb

In deze eerste blogpost wil ik u eerst en vooral welkom heten op onze website. Indien u ons nog niet kent, wij zijn Frederic en Lennert, twee vrienden die vanuit een passie voor web design en e-commerce onze eigen onderneming zijn gestart.

Beiden speelden we al langer met het idee om een eigen onderneming op te richten, na onze ideeën met elkaar te delen hebben we besloten om samen RevenUP te starten. Met RevenUP willen wij ons onderscheiden van andere web designers, omdat onze services verder gaan dan het ontwikkelen van uw website alleen. Bij RevenUP zetten wij ons in om de digitale droom van de klant te verwezenlijken. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat we de klant eerst leren kennen en dat de klant ons leert kennen. In een face-to-face gesprek luisteren we naar wensen en moeilijkheden van de klant, met deze input gaan we aan de slag en geven we doelgericht advies op maat.

RevenUP richt zich op klanten die mee willen genieten van de veelzijdigheid van het internet en hun onderneming online een sterke positie willen geven. Zoals velen er zich ondertussen hopelijk van bewust zijn, is het internet de ideale plaats om uw doelpubliek uit te breiden en uw omzet te verhogen aan de hand van online verkoop. Ook wij zijn voortdurend bezig met de digitale vooruitgang en weten als geen ander hoe belangrijk het is om sterk vertegenwoordigd te zijn op het internet.

Het doel van uw onderneming is zonder twijfel zo veel mogelijk omzet genereren zodat uw business verder kan groeien. U wilt er als onderneming zonder twijfel 24/7 zijn voor uw klanten, toch is dit misschien niet mogelijk omdat uw onderneming maar 5/7 open is en vaste openingsuren hanteert. Met andere woorden, u bent als ondernemer afhankelijk van uw eigen opgestelde openingsuren en dit kan u beletten om meer omzet te genereren. Wil dit zeggen dat u uw onderneming langer en vaker moet openen? Helemaal niet! Vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos om online uw businesscontinuiteit te garanderen.

Een website is vaak het uithangbord van uw onderneming, nieuwe klanten zullen al gauw eerst even naar uw website surfen alvorens verdere stappen te ondernemen. “You only get one chance to make a first impression”, dus gebruik deze unieke kans dan ook om meteen een goede indruk achter te laten. Wanneer een nieuwe klant uw onderneming online leert kennen en u hem een aangename ervaring op het web kunt aanbieden dan zal deze sneller geneigd zijn om uw onderneming te bezoeken. Een goede website is anno 2020 cruciaal om mee te kunnen opboksen tegen de concurrentie. Omdat uw onderneming niet 24/7 kan open zijn en klanten ontvangen wilt u misschien toch ook uw verkoop buiten de openingsuren verderzetten. RevenUP is gespecialiseerd in het opzetten van online E-commerce systemen, dit zijn webshops met een achterliggend systeem waarin u, op een eenvoudige manier, uw producten kunt beheren, orders en betalingen kunt opvolgen en gedetailleerde overzichten van uw klanten raadplegen. Een E-commerce platform biedt een grote veelzijdigheid die bijdraagt aan de omzetcijfers van uw bedrijf.

Tot enkele maanden geleden hadden velen niet gedacht een webshop nodig te hebben, echter hebben al velen zich dit vandaag beklaagd. Wanneer onvoorziene omstandigheden ons leven overhoop gooien zoals de Covid-19 pandemie dan vrezen we als onderneming allemaal voor de gevolgen van deze crisis. U wilt toch nog steeds zorgen dat uw business blijft draaien, al is dat zonder webshop en goed opgezette media kanalen enorm moeilijk. Wilt u ook future proof zijn met uw onderneming en klaar staan voor alles wat ons leven drastisch kan omgooien? Wilt u ook de businesscontinuiteit van uw bedrijf kunnen garanderen zonder hiervoor onmogelijke inspanningen te leveren? Investeer vandaag nog in de digitalisering van uw onderneming en wees voorbereid op morgen.

Ik wil ook nog even de kans nemen om u uit te leggen vanwaar onze naam komt, maar hierover heeft u inmiddels vast wel al een vermoeden. Omdat de omzet, of revenue in het Engels, van een onderneming belangrijk is en u deze zo hoog mogelijk wilt krijgen vinden wij dat de naam RevenUP perfect aansluit bij ons businessmodel. Wij staan in om uw omzet omhoog te brengen aan de hand van digitalisering, RevenUP.

Heeft u vragen of herkent u zich als onderneming in deze blogpost, wilt u ook de stap zetten naar digitalisering en klaar zijn voor de wereld van morgen? Twijfel dan niet langer en neem nu contact met ons op!